VOORGERECHTEN

  • Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes met prei en grijze garnalen.
  • Oosterse pompoensoep, gember, citroengras, kokos, scampi.
  • Terrine van hert en ganzenlever, mousse van patrijs, kweepeer, winterslaatje.
  • Carpaccio van hert, truffelmascarpone, paddenstoelen,kastanje.
  • Artisanale kaaskroketten op gefruite peterselie.
  • Artisanale garnaalkroketten op gefruite peterselie.
  • Carpaccio van St. Jakobsnootjes, truffelkroketjes, crème van pompooen.
  • Huisgerookte zalm, taboulé, dille-yoghurtdressing.
  • Gebakken ganzenlever, compote van pruimen.

HOOFDGERECHTEN

VLEES

 

  • Filet pur, slaatje, frietjes, pepersaus.
  • Hert, wintergarnituur - wildjus.
  • Polderhaas, wintergarnituur - zijn jus met rode wijn.
  • Wilde eend, herfstgarnituur - zijn boutje gegaard in stoverij, rode wijnsaus.
  • Fazant, knolselder - witloof - Fine Champagne.
  • Entrecôte "Black Agnus", slaatje, frietjes.
  • Entrecôte "Txuleton, slaatje, frietjes.
  • Entrecôte Wagyu 4/5, slaatje, frietjes.
  • "Aradoa" hoeve kip, pastinaak, spinazie, Fine Champagnesaus.

 

  • Onze specialiteit "Zwezeriken - Fine Champagnesaus" is tijdens het wildseizoen enkel op bestelling verkrijgbaar, graag twee dagen vooraf telefonisch bestellen.

VIS

  • Gebakken zeetong, slaatje, handgesneden frietjes.
  • Truffelpasta - kreeft, romigsausje - knolselder - paddenstoel.
  • Rogvleugel, kappertjesboter, natuuraardappel.
  • Gamba en Zeeuwse mossel, orecchiette, venkel, kokos-curry.
  • Kreeft, geroosterd met look en kruiden, pasta pesto.

DESSERTS

  • Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus "Callebaut".
  • Chocolademousse, ijs van Baileys, gezouten karamel, pindakoekje.
  • Double mokka; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
  • Vanille-ijs met advokaat "Houblonese", chocolade crumble.
  • Bordalou met peer, pecan, karamelchocolade, praliné-ijs.
  • Tarte Tatin, spekulaas, pompoenijs.

Privacybeleid - Alle rechten zijn voorbehouden aan Potiron

©1999 - 2025

Made by graafvis.be