Home
Historiek
Menukaart
Menu Potiron
Contact & Openingsuren
VOORGERECHTEN
Gegratineerde Sint - Jakobsnootjes
met prei en grijze garnalen.
Kreeften bisque
, kruidenroom.
Gebakken ganzenlever,
kompot van pruimen.
Herfstslaatje,
fazantenborst, knolselder, paddenstoel, gedroogde vijg.
Artisanale kaaskroketten
op gefruite peterselie.
Artisanale garnaalkroketten
op gefruite peterselie.
Vitello tonato
en kroket van truffel.
Mosseltjes op zijn spaans,
tomaat, look, chorizo.
Carpaccio van St. Jakobsnootjes,
truffelkroketjes, crème van pompooen.
Huisgerookte zalm,
taboulé, dille-yoghurtdressing.
HOOFDGERECHTEN
VLEES
Filet pur
, slaatje, frietjes, pepersaus.
Hert,
wintergarnituur - wildjus.
Polderhaas,
wintergarnituur - zijn jus met rode wijn.
Patrijs,
risotto met eekhoorntjesbrood, natuurjus.
Wilde eend,
herfstgarnituur - zijn boutje gegaard in stoverij, rode wijnsaus.
Fazant,
knolselder - witloof - Fine Champagne.
Entrecôte "Pie Rouge - roodbond"
, slaatje, frietjes.
Entrecôte "Txuleton,
slaatje, frietjes.
Entrecôte Wagyu 4/5,
slaatje, frietjes.
Varkensrug "De Laet en Van Haver" dry-aged,
wortelstamppot - Blackwellsaus.
Onze specialiteit "Zwezeriken - Fine Champagnesaus" is tijdens het wildseizoen enkel op bestelling verkrijgbaar, graag twee dagen vooraf telefonisch bestellen.
VIS
Gebakken zeetong
, slaatje, handgesneden frietjes.
Truffelpasta - kreeft
, romigsausje - knolselder - paddenstoel.
Rogvleugel Normandie,
kreeftenjus - mossel - garnalen.
Gamba,
Kruidentapenade - pompoenratatouille - lookroom - fideuà.
Kreeft,
geroosterd met look en kruiden, pasta pesto.
DESSERTS
Huisbereid vanille-ijs
met warme chocoladesaus "Callebaut".
Chocolademousse,
ijs van Baileys, gezouten karamel, pindakoekje.
Double mokka
; mokka ijs overgoten met tasje Illy espresso.
Vanille-ijs met advokaat "Houblonese",
chocolade crumble.
Bordalou met peer, pecan,
karamelchocolade, praliné-ijs.
Tarte Tatin,
spekulaas, pompoenijs.
Privacybeleid
- Alle rechten zijn voobehouden aan Potiron
©1999 - 2024
Made by
graafvis.be